رئیس دانشگاه
رئيس واحد: دكتر محمد احمدی
|

|
مشخصات فردی:
سوابق آموزشی:
مدرک تحصیلی
|
رشته تحصیلی
|
نام دانشگاه
|
شهر
|
کشور
|
تاریخ اخذ مدرک
|
دکترای عمومی
|
دامپزشکی
|
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
|
کرج
|
ایران
|
1373
|
دکترای تخصصی(Ph.D)
|
بهداشت موادغذایی
|
واحد علوم وتحقیقات
|
تهران
|
ایران
|
1391
|
مسئولیت اداری وسازمانی:
پست سازمانی
|
شهر محل کار
|
تاریخ
|
نام موسسه یا دانشگاه
|
شروع
|
خاتمه
|
عضو هیئت علمی
|
قائمشهر
|
1374
|
1382
|
دانشگاه آزاداسلامی واحد قائمشهر
|
سرپرست ازمایشگاهها وکارگاهها
|
قائمشهر
|
1376
|
1380
|
دانشگاه آزاداسلامی واحد قائمشهر
|
عضو هیئت علمی
|
سوادکوه
|
1382
|
1393
|
دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه
|
معاون آموزشی دانشجویی
|
سوادکوه
|
1380
|
1386
|
دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه
|
رئیس دانشگاه
|
سوادکوه
|
1389
|
1393
|
دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه
|
عضو هیئت علمی
|
آمل
|
1393
|
تاکنون
|
دانشگاه آزاداسلامی واحد آیت الله آملی
|
رئیس دانشگاه
|
محمودآباد
|
1394
|
تاکنون
|
دانشگاه آزاداسلامی محمودآباد
|
سرپرست دانشگاه
|
نور
|
1397تیر
|
تاکنون
|
دانشگاه آزاداسلامی واحد نور
|
عضویت در مجامع علمی وفرهنگی واجرایی :
- مسئول راه اندازي آزمايشگاه پلي كلينيك تخصصي دانشكده دامپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج سال 74- 73
- عضو هيئت اجرائي و داور علمي پانل تخصصي سمينار پژوهشي منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامي – قائم شهر –دانشگاه آزاد اسلامي 22 – 21 آذرماه 75
- موسس اولين آزمايشگاه خصوصي دامپزشكي در استان مازندران در سال 1376
- عضو سازمان نظام دامپزشكي ايران
- عضو انجمن علوم زيستي ايران
- عضو باشگاه پژوهشگران جوان
- مسئول انجمن صنفي آزمايشگاههاي بخش خصوصي دامپزشكي استان مازندران از سال 1379 تا 1385
- دبير اولين ، دومين و سومين وپنجمین سمينارمنطقه ای امنيت غذائي ودبیراولین ورئیس دومین سمینارملی
- رئیس ودبیروعضو کمیته علمی اولین تا پنجمین سمینارملی امنیت غذایی دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه سال 1390تا 1396
- عضو كميته علمي اكوتوريسم دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه
- سردبير نشريه نداي قرآن از سال 1383 تاكنون
- عضو ورئیس شوراي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه از سال 1384 تاكنون
- عضو انجمن متخصصین علوم و صنايع غذايي ايران از خرداد 1386 تاكنون
- عضو شبكه ملي رصد فرهنگي مركز مطالعات راهبردي شوراي عالي انقلاب فرهنگي از مرداد 1386 تاكنون
- عضوانجمن میکروبیولوژی ایران از خرداد87 13تاکنون
- عضو هیئت اجرائی کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه از شهریور1387 تاکنون
- مدیر عامل ورئیس هیئت مدیره شرکت سهامی آزمون اندیشان صنعت از سال 1386 تاکنون
- مدرس کارگاههای تخصصی بهداشت موادغذایی دراستان مازندران از سال 1389تاکنون
- مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه از سال 86تاکنون
- عضوکمیته علمی همایش کشوری بهداشت وایمنی غذا – دانشگاه علوم پزشکی مازندران سال 1389
- عضو هیات علمی کمیسیون فنی صدورپروانه های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی استان مازندران از سال 1388تاکنون
- عضو کمیته مقاومت های آنتی بیوتیکی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی استان مازندران
- عضوعلمی کمیته توسعه استانداردهای بین المللی سازمان جهانی ایمنی غذا-شاخه ایران ازسال 2012تاکنون
- عضوکمیته ساماندهی پذیرش دانشجو درمنطقه3(استان مازندران)دانشگاه آزاداسلامی ازسال 1390 تاکنون
- عضوشورای راهبردی نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاههای آزاداسلامی منطقه 3ازسال 1392تاکنون
- نائب رئیس هیئت مدیره انجمن مشاورین فنی مهندسی (مشافن) استان مازندران ازسال 1390تا1392
- عضو هیئت مصاحبه کننده گروه کشاورزی ومنابع طبیعی هیئت جذب دانشگاه آزاداسلامی استان مازندران ازسال 1391تاکنون
- عضوکمیسیون مواردخاص آموزشی منطقه 3(استان مازندران) ازتیر1392تا1394
- عضواولین ودومین کمیته علمی کنگره ملی پژوهشگران ونخبگان ایمنی غذاسال 1391و1392
- کارشناس رسمی تدوین ونظارت برخوراک وفراورده های کشاورزی (فراورده های گوشتی) سازمان ملی استاندارد ایران . ازسال 90 تاکنون
- عضو انجمن علوم گوشت آمریکا از سال 2016 تاکنون
- عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سلامت فراورده های گیاهی ودامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از سال 1396تاکنون
- عضوکارگروه تخصصی بهداشت وسلامت اتاق فکرتوسعه وتعالی استان مازندران از خرداد97تاکنون
- عضو هیئت امناء دانشگاه آزاداسلامی استان مازندران از سال 96تاکنون
- عضو شورای اقتصاد دانش بنیان وسرمایه گذاری دانشگاه آزاداسلامی مازندران از آبان97 تاکنون
- عضو کمیته تخصصی گسترش استان مازندران از دی 97 تاکنون
- رئیس هیئت امناء یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاداسلامی واحد نوراز آذر 97 تاکنون
استاد راهنما و مشاور برای برخی ازپروژه های دوره فوق لیسانس و دکتری:
ردیف
|
استاد راهنما/مشاور
|
عنوان پایان نامه
|
1
|
راهنما
|
تاثیر بسته بندی های نانوکامپوزیت پلی اتیلنی وپلی پروپیلنی حاوی سیلیکات کلسیم بر ماندگاری پنیر سفید سنتی
|
2
|
"
|
بررسی تاثیر عصاره هیدروالکلی و آبی برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum)بر ویژگی های حسی، شیمیایی و میکروبی سس مایونز
|
3
|
"
|
بررسی و میزان فراوانی رنگ های مصنوعی در بستنی های رنگی کارخانه ای عرضه شده در شهرستان ساری
|
4
|
"
|
تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیتی برپایه ی نانوپلیمرهای سیلیکونی بر مدت زمان ماندگاری ماست چکیده سنتی
|
5
|
"
|
تأثیر بستهبندی نانو کامپوزیتی بر مدتزمان ماندگاری سالاد الویه در دمای یخچال
|
6
|
"
|
تاثیر غوطه وری در سطوح مختلف اسید فسفریک خوراکی بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی لاشه مرغ
|
7
|
"
|
بررسی تاثیر فیبرهای خوراکی سویا و سیب بر ویژگیهای حسی ، فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم چرب
|
8
|
"
|
بررسی وضعیت آلودگی لیستریایی پنیر سنتی ارائه شده در بازارهای محلی شهرستان رودسر
|
9
|
"
|
بررسی تاثیر عصاره اتانولی زردچوبه بر مدت زمان ماندگاری جوجه کبابی بوقلمون در دمای یخچال
|
10
|
"
|
تاثیر بسته بندی نانو کامپوزیت پلی اتیلن و پلی پروپیلنی حاوی سیلیکات بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در مدت نگهداری در یخچال
|
11
|
"
|
مقایسه اثر نانو دی اکسید سیلیس و نانو میله اکسید روی بر خواص ضد میکروبی، فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات جذب تعادلی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
|
کتب منتشر شده :
عنوان کتاب
|
نوع کار
|
ناشر
|
تالیف
|
ترجمه
|
تضمین کیفیت غذا
|
-
|
٭
|
دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه
|
مقالات چاپ شده درنشریات داخلی علمی پژوهش :
عنوان مقاله
|
نام مجله
|
وب سایت مجله
|
موضوع مقاله
|
تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذایی در تهران
|
بهداشت موادغذایی
|
jfh.iaut.ac.ir
|
بهداشت موادغذایی
|
تاثیرمراحل مختلف فرایند تصفیه برمیزان فلزات سرب وآرسنیک درروغن کانولا
|
نشریه فراوری وتولید موادغذایی
|
publication.iauamol.ac.ir
|
علوم وصنایع غذایی
|
سنتز نانو ذرات اكسيد مس و بررسی خصوصيات باكتري كشی آن بر روي باكتري آئروموناس هيدرو فيلا
|
مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا
|
journal.fums.ac.ir
|
تحقیقات کاربردی
|
بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر |
نشریه ی نوآوری در علوم وفناوری غذایی |
jfst.iaus.ac.ir |
فناوری موادغذایی |
مقالات چاپ شده درکنفرانسهای بین المللی وملی معتبرداخلی:
عنوان مقاله
|
نام کنفرانس یا کنگره
|
سال و محل برگزاری
|
روشهاي جلوگيري از باقيمانده بالاتر از حد مجاز مايكوتوكسين ها در گوشت مرغ
|
پانزدهمين كنگره ملي صنايع غذائي ايران – انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذائي كشور ،
|
تهران -1384
|
يافته هاي جديد در مورد آنيزاكيازيس
|
اولين كنگره بين المللي دانشگاهي بيماري هاي مشترك انسان و دام
|
کرج - 1384
|
چرا ايرانيان ماهي كم مصرف مي كنند؟
|
اولين همايش ملي شيلات و توسعه پايدار
|
قائمشهر - 1384
|
بيوتروريسم و امنيت غذائي
|
دومين سمينار ملی امنيت غذائي
|
سوادکوه -1384
|
كاربرد اصول چهل گانه در صنعت لبنيات
|
سومين سمينار ملی امنيت غذائي
|
سوادکوه -1385
|
- نقش ویبریو پاراهمولیتیکوس در ایجاد بیماری قابل انتقال از اغذیه دریائی به انسان (به زبان انگلیسی)
|
کنگره بین المللی زئونوز
|
قائمشهر- 1387
|
نگاهی به خرما وخواص آن درآیات قرآن وروایات اسلامی
|
همایش تخصصی قرآن و طب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران
|
تهران- 1387
|
روش های نوین استفاده ازحسگرهای زیستی درتشخیص پاتوژن های غذایی
|
شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
|
تهران-1389
|
بررسی ویژگیهای حسی پنیرسنتی گوسفندی ارائه شده درفروشگاههای فراورده های لبنی منطقه سوادکوه
|
همایش کشوری ایمنی موادغذایی وآشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی مازندران
|
ساری - 1389
|
گوشت گاوخشك شده كافئينه (Beef Jerky) غذايي مناسب براي رزمندگان
|
درسومين همايش ملي امنيت غذايي
|
سوادکوه- 1392
|
پروتئين هاي هيدروليز شده ماهي: ارزش غذايي و خواص عملكردي
|
اولین کنگره بین المللی وبیست وچهارمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس
|
تهران - 1395
|
اهمیت سودوموناس آئروجینوزا درآبهای بسته بندی شده معدنی (بعنوان سخنران مدعو)
|
نوزدهمین کنگره دامپزشکی ایران -دانشگاه علوم پزشکی ایران
|
تهران - 1395
|
مقالات چاپ شده در نشریات ومجلات خارجی:
عنوان مقاله
|
نام مجله
|
وب سایت مجله
|
موضوع مقاله
|
Hydroalcoholic and Water Extracts of Nettle Leaf (Urtica dioica L.) on Chemical Properties of Superchilled Minced Meat of Common Kilka (Clupeonella cultriventris caspia)
|
Journal of Food Quality and Hazards Control
|
jfqhc.ssu.ac.ir
|
بهداشت موادغذایی
|
Synthesis and evaluation of bactericidal properties of Ag2O nanoparticles against Aeromonas hydrophila
|
International Journal of Nano Dimension
|
www.ijnd.ir
|
نانو باکتریولوژی
|
Synthesis and evaluation of bactericidal properties of CuO nanoparticles against Aeromonas hydrophila
|
Nanomedicin Journal
|
nmj.mums.ac.ir
|
نانوباکتریولوژی
|
Fabrication and characterization of soluble soybean polysaccharideand nanorod-rich ZnO bionanocomposite
|
International Journal of Biological Macromolecules
|
https://www.journals.elsevier.com/Inter
national-Journal-of-Biological-
Macromolecules
|
نانوباکتریولوژی
|
The effect of Guar and Tragacanth gums as edible coatings
in Cheddar cheese during ripening |
Journal of Food Safety |
https://onlinelibrary.wiley.com/journal/17454565 |
ایمنی غذایی |
مقالات ارائه شده به سمینارها و کنفرانسهای بین المللی :
عنوان مقاله
|
نام و محل کنفرانس
|
موضوع مقاله
|
وب سایت کنفرانس
|
The study of Cryptosporidial respiratory an G.I tract infection –as a zoonotic disease – in commercial broiler chickens of Ghaemshahr(IRAN)suburbs
|
XVII European symposium on the quality of poultry meat
Prague- Czech Republic
|
بهداشت گوشت طیور
|
www.wpsa.com
|
A survey of sheep liver flukes in Sari industrial slaughter house, Mazandaran province, Iran
|
XVth ISAH Congress,2011,Austria
|
بهداشت موادغذایی
|
www.isah-soc.org
|
Study on infestation of ready to cook hamburgers to Sarcocyst spp. in Savadkooh’s delis
|
32nd World Veterinary Congress, 13-17 September 2015, Istanbul, Turkey
|
بهداشت موادغذایی
|
www.healthforanimals.org
|
طرح و پروژه های پژوهشی :
عنوان
|
موسسه حمایت کننده
|
جستجوي استافيلوكوكوس بيماري زا در شيريني هاي خامه اي شهرستان سوادكوه
|
دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه
|
تاثیر استفاده از هیدروکربورهای گوار وکربوکسی متیل سلولز برقابلیت ماندگاری نان بربری
|
دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه
|
ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به روش دستی و مکانیکی با هدف کشف تقلب استفاده از آن در فراورده های گوشتی
|
دانشگاه آزاداسلامی واحد آیت الله آملی
|
موضوعات مورد علاقه برای تحقیق و پژوهش :
بهداشت موادغذایی(گوشت وفراورده های دریایی)
|
میکروبیولوژی موادغذایی
|
بهداشت و صنایع فراورده های گوشتی وآبزیان
|
نانوتکنولوژی دربهداشت موادغذایی
|
جوایز و افتخارات :
عنوان
|
سازمان یا موسسه اهدا کننده
|
کشور
|
پژوهشگرنمونه سال 1386
|
دانشگاه آزاد اسلامی واحدسوادکوه
|
ایران
|
پزوهشگر بسیجی نمونه استان مازندران 1386
|
سازمان بسیج اساتید
|
ایران
|
مدیرنمونه شهرستان محمودآباد1395
|
فرمانداری محمودآباد
|
ایران
|