/ حوزه ریاست / رئیس دانشگاه

رئیس دانشگاه

 

رئيس واحد: دكتر محمد احمدی

مشخصات فردی:

نام

نام خانوادگی

ملیت

تاریخ تولد

جنسیت

email

مرتبه علمی

پایه

مذکر

مونث

محمد

احمدی

ایران

03/05/1348

٭

 

m.ahmadi@iauamol.ac.ir

drahmady@gmail.com

استادیار

17

 سوابق آموزشی:

مدرک تحصیلی

رشته تحصیلی

نام دانشگاه

شهر

کشور

تاریخ اخذ مدرک

دکترای عمومی

دامپزشکی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

کرج

ایران

1373

دکترای تخصصی(Ph.D)

بهداشت موادغذایی

واحد علوم وتحقیقات

تهران

ایران

1391

مسئولیت اداری وسازمانی:

پست سازمانی

شهر محل کار

تاریخ

نام موسسه یا دانشگاه

شروع

خاتمه

عضو هیئت علمی

قائمشهر

1374

1382

دانشگاه آزاداسلامی واحد قائمشهر

سرپرست ازمایشگاهها وکارگاهها

قائمشهر

1376

1380

دانشگاه آزاداسلامی واحد قائمشهر

عضو هیئت علمی

سوادکوه

1382

1393

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

معاون آموزشی دانشجویی

سوادکوه

1380

1386

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

رئیس دانشگاه

سوادکوه

1389

1393

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

عضو هیئت علمی

آمل

1393

تاکنون

دانشگاه آزاداسلامی واحد آیت الله آملی

رئیس دانشگاه

محمودآباد

 

1394

تاکنون

دانشگاه آزاداسلامی محمودآباد

سرپرست دانشگاه

نور

1397تیر

تاکنون

دانشگاه آزاداسلامی واحد نور

 

عضویت در مجامع علمی وفرهنگی واجرایی :

- مسئول راه اندازي آزمايشگاه پلي كلينيك تخصصي دانشكده دامپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج سال 74- 73

- عضو هيئت اجرائي و داور علمي پانل تخصصي سمينار پژوهشي منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامي 21 آذرماه 75

- موسس اولين آزمايشگاه خصوصي دامپزشكي در استان مازندران در سال 1376

- عضو سازمان نظام دامپزشكي ايران

- عضو انجمن علوم زيستي ايران

- عضو باشگاه پژوهشگران جوان

- مسئول انجمن صنفي آزمايشگاههاي بخش خصوصي دامپزشكي استان مازندران از سال 1379 تا 1385

- دبير اولين، دومين و سومين و پنجمین سمينار منطقه ای امنيت غذائي و دبیراولین و رئیس دومین سمینارملی

- رئیس ودبیروعضو کمیته علمی اولین تا پنجمین سمینارملی امنیت غذایی دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه سال 1390تا 1396

- عضو كميته علمي اكوتوريسم دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه

- سردبير نشريه نداي قرآن از سال 1383 تاكنون

- عضو ورئیس شوراي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه از سال 1384 تاكنون

- عضو انجمن متخصصین علوم و صنايع غذايي ايران از خرداد 1386 تاكنون

- عضو شبكه ملي رصد فرهنگي مركز مطالعات راهبردي شوراي عالي انقلاب فرهنگي از مرداد 1386 تاكنون

- عضوانجمن میکروبیولوژی ایران از خرداد87 13تاکنون

- عضو هیئت اجرائی کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه از شهریور1387 تاکنون

- مدیر عامل ورئیس هیئت مدیره شرکت سهامی آزمون اندیشان صنعت از سال 1386 تاکنون

- مدرس کارگاههای تخصصی بهداشت موادغذایی دراستان مازندران از سال 1389 تاکنون

- مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه از سال 86 تاکنون

- عضوکمیته علمی همایش کشوری بهداشت وایمنی غذا دانشگاه علوم پزشکی مازندران سال 1389

- عضو هیات علمی کمیسیون فنی صدورپروانه های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی استان مازندران از سال 1388تاکنون

- عضو کمیته مقاومت های آنتی بیوتیکی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی استان مازندران

- عضوعلمی کمیته توسعه استانداردهای بین المللی سازمان جهانی ایمنی غذا-شاخه ایران ازسال 2012تاکنون

- عضوکمیته ساماندهی پذیرش دانشجو درمنطقه3(استان مازندران)دانشگاه آزاداسلامی ازسال 1390 تاکنون

- عضوشورای راهبردی نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاههای آزاداسلامی منطقه 3ازسال 1392تاکنون

- نائب رئیس هیئت مدیره انجمن مشاورین فنی مهندسی (مشافن) استان مازندران ازسال 1390تا1392

- عضو هیئت مصاحبه کننده گروه کشاورزی ومنابع طبیعی هیئت جذب دانشگاه آزاداسلامی استان مازندران ازسال 1391تاکنون

- عضوکمیسیون مواردخاص آموزشی منطقه 3(استان مازندران) ازتیر1392تا1394

- عضو اولین ودومین کمیته علمی کنگره ملی پژوهشگران ونخبگان ایمنی غذاسال 1391و1392

- کارشناس رسمی تدوین ونظارت برخوراک وفراورده های کشاورزی (فراورده های گوشتی) سازمان ملی استاندارد ایران ازسال 90 تاکنون

- عضو انجمن علوم گوشت آمریکا از سال 2016 تاکنون

- عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سلامت فراورده های گیاهی ودامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از سال 1396تاکنون

استاد راهنما و مشاور برای برخی ازپروژه های دوره فوق لیسانس و دکتری:

ردیف

استاد راهنما/مشاور

عنوان پایان نامه

1

راهنما

تاثیر بسته بندی های نانوکامپوزیت پلی اتیلنی وپلی پروپیلنی حاوی سیلیکات کلسیم بر ماندگاری پنیر سفید سنتی

2

"

بررسی تاثیر عصاره هیدروالکلی و آبی برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum)بر ویژگی های حسی، شیمیایی و میکروبی سس مایونز

3

"

بررسی و میزان فراوانی رنگ های مصنوعی در بستنی های رنگی کارخانه ای عرضه شده در شهرستان ساری

4

"

تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیتی برپایه ی نانوپلیمرهای سیلیکونی بر مدت زمان ماندگاری ماست چکیده سنتی

5

تأثیر بسته‌بندی نانو کامپوزیتی بر مدت‌زمان ماندگاری سالاد الویه در دمای یخچال

6

"

تاثیر غوطه وری در سطوح مختلف اسید فسفریک خوراکی بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی لاشه مرغ 

7

"

بررسی تاثیر فیبرهای خوراکی سویا و سیب بر ویژگیهای حسی ، فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم چرب

8

"

بررسی وضعیت آلودگی لیستریایی پنیر سنتی ارائه شده در بازارهای محلی شهرستان رودسر

9

"

بررسی تاثیر عصاره اتانولی زردچوبه بر مدت زمان ماندگاری جوجه کبابی بوقلمون در دمای یخچال

10

"

تاثیر بسته بندی نانو کامپوزیت پلی اتیلن و پلی پروپیلنی حاوی سیلیکات بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در مدت نگهداری در یخچال

11

"

مقایسه اثر نانو دی اکسید سیلیس و نانو میله اکسید روی بر خواص ضد میکروبی، فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات جذب تعادلی فیلم خوراکی نشاسته ساگو

کتب منتشر شده :

عنوان کتاب

نوع کار

ناشر

تالیف

ترجمه

تضمین کیفیت غذا

-

٭

دانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه

مقالات چاپ شده درنشریات داخلی علمی پژوهش :

عنوان مقاله

نام مجله

وب سایت مجله

موضوع مقاله

تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذایی در تهران

بهداشت موادغذایی

jfh.iaut.ac.ir

بهداشت موادغذایی

تاثیرمراحل مختلف فرایند تصفیه برمیزان فلزات سرب وآرسنیک درروغن کانولا

نشریه فراوری وتولید موادغذایی

publication.iauamol.ac.ir

علوم وصنایع غذایی

سنتز نانو ذرات اكسيد مس و بررسی خصوصيات باكتري كشی آن بر روي باكتري آئروموناس هيدرو فيلا

مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا

journal.fums.ac.ir

تحقیقات کاربردی

مقالات چاپ شده درکنفرانسهای بین المللی وملی معتبرداخلی:

عنوان مقاله

نام کنفرانس یا کنگره

سال و محل برگزاری

روشهاي جلوگيري از باقيمانده بالاتر از حد مجاز مايكوتوكسين ها در گوشت مرغ

پانزدهمين كنگره ملي صنايع غذائي ايران انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذائي كشور ،

تهران -1384

يافته هاي جديد در مورد آنيزاكيازيس

اولين كنگره بين المللي دانشگاهي بيماري هاي مشترك انسان و دام

کرج - 1384

چرا ايرانيان ماهي كم مصرف مي كنند؟

اولين همايش ملي شيلات و توسعه پايدار

قائمشهر - 1384

بيوتروريسم و امنيت غذائي

دومين سمينار ملی امنيت غذائي

سوادکوه -1384

كاربرد اصول چهل گانه در صنعت لبنيات

سومين سمينار ملی امنيت غذائي

سوادکوه -1385

- نقش ویبریو پاراهمولیتیکوس در ایجاد بیماری قابل انتقال از اغذیه دریائی به انسان (به زبان انگلیسی)

کنگره بین المللی زئونوز

قائمشهر- 1387

نگاهی به خرما وخواص آن درآیات قرآن وروایات اسلامی

همایش تخصصی قرآن و طب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران

تهران- 1387

روش های نوین استفاده ازحسگرهای زیستی درتشخیص پاتوژن های غذایی

شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران

تهران-1389

بررسی ویژگیهای حسی پنیرسنتی گوسفندی ارائه شده درفروشگاههای فراورده های لبنی منطقه سوادکوه

همایش کشوری ایمنی موادغذایی وآشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی مازندران

ساری - 1389

گوشت گاوخشك شده كافئينه (Beef Jerky) غذايي مناسب براي رزمندگان

درسومين همايش ملي امنيت غذايي

سوادکوه- 1392

پروتئين هاي هيدروليز شده ماهي: ارزش غذايي و خواص عملكردي

اولین کنگره بین المللی وبیست وچهارمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس

تهران - 1395

اهمیت سودوموناس آئروجینوزا درآبهای بسته بندی شده معدنی (بعنوان سخنران مدعو)

نوزدهمین کنگره دامپزشکی ایران -دانشگاه علوم پزشکی ایران

تهران - 1395

مقالات چاپ شده در نشریات ومجلات خارجی:

عنوان مقاله

نام مجله

وب سایت مجله

موضوع مقاله

Hydroalcoholic and Water Extracts of Nettle Leaf (Urtica dioica L.) on Chemical Properties of Superchilled Minced Meat of Common Kilka (Clupeonella cultriventris caspia)

Journal of Food Quality and Hazards Control 

jfqhc.ssu.ac.ir

 

بهداشت موادغذایی

Synthesis and evaluation of bactericidal properties of Ag2O nanoparticles against Aeromonas hydrophila

 

 

International Journal of Nano Dimension

 

 

www.ijnd.ir

 

 

 

نانو باکتریولوژی

Synthesis and evaluation of bactericidal properties of CuO nanoparticles against Aeromonas hydrophila

Nanomedicin   Journal

nmj.mums.ac.ir

 

نانوباکتریولوژی

Fabrication and characterization of soluble soybean polysaccharideand nanorod-rich ZnO bionanocomposite

International Journal of Biological Macromolecules

https://www.journals.elsevier.com/Inter

national-Journal-of-Biological-

Macromolecules

 

نانوباکتریولوژی

 

مقالات ارائه شده به سمینارها و کنفرانسهای بین المللی :

عنوان مقاله

نام و محل کنفرانس

موضوع مقاله

وب سایت کنفرانس

The study of Cryptosporidial respiratory an G.I tract infection –as a zoonotic disease – in commercial broiler chickens of Ghaemshahr(IRAN)suburbs

XVII European symposium on the quality of poultry meat

Prague- Czech Republic

بهداشت گوشت طیور

www.wpsa.com

 

A survey  of  sheep liver flukes in Sari industrial slaughter house, Mazandaran  province, Iran

XVth ISAH Congress,2011,Austria

بهداشت موادغذایی

www.isah-soc.org

 

 

 

 

Study on infestation of ready to cook hamburgers to Sarcocyst spp. in Savadkooh’s delis

32nd World Veterinary Congress, 13-17 September 2015, Istanbul, Turkey

بهداشت موادغذایی

www.healthforanimals.org

 

طرح و پروژه های پژوهشی :

عنوان

موسسه حمایت کننده

جستجوي استافيلوكوكوس بيماري زا در شيريني هاي خامه اي شهرستان سوادكوه

دانشگاه  آزاداسلامی واحد سوادکوه

تاثیر استفاده از هیدروکربورهای گوار وکربوکسی متیل سلولز برقابلیت ماندگاری نان بربری

دانشگاه  آزاداسلامی واحد سوادکوه

ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به روش دستی و  مکانیکی با هدف کشف تقلب استفاده از آن در فراورده های گوشتی

 

 

دانشگاه  آزاداسلامی واحد آیت الله آملی

موضوعات مورد علاقه برای تحقیق و پژوهش :

بهداشت موادغذایی(گوشت وفراورده های دریایی)

میکروبیولوژی موادغذایی

بهداشت و صنایع فراورده های گوشتی وآبزیان

نانوتکنولوژی دربهداشت موادغذایی

 

جوایز و افتخارات :

عنوان

سازمان یا موسسه اهدا کننده

کشور

پژوهشگرنمونه سال 1386

دانشگاه آزاد اسلامی واحدسوادکوه

ایران

پزوهشگر بسیجی نمونه استان مازندران 1386

سازمان بسیج اساتید

ایران

مدیرنمونه شهرستان محمودآباد1395

فرمانداری محمودآباد

ایران

 


میزان بازدید: 8029   امتیاز این صفحه: 3

عضویت در خبرنامه

آمار بازدید       امروز: 347    ديروز: 862    اين ماه: 20788    تاکنون : 1329424