فانی مطرح کرد:

راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی نور

کد خبر: 771 تاریخ انتشار: 1400/1/18 نویسنده: محمدرضا اکبری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: ایجاد و راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی در اولویت‌ برنامه‌های واحد نور در سال ۱۴۰۰ قرار دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، مجید فانی در دیدار نوروزی با کارکنان مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از دغدغه‌های خانوادها اشتغال فرزندانشان است، ایجاد و راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی در اولویت‌ برنامه‌های واحد نور در سال ۱۴۰۰ قرار دارد.

وی گفت: یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر مهارت‌آموزی، کارآفرینی و تربیت دانش‌آموخته کاردان و خلاق است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: کیفی‌سازی مدارس سما، تولید محتوا، تکمیل مقاطع تحصیلی مدارس و راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی از برنامه‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در سال ۱۴۰۰ خواهد بود.

مجید فانی از عملکرد مطلوب مدارس سمای واحد نور برای کسب رتبه‌های عالی در حوزه‌های مختلف در شهرستان نور قدردانی کرد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور - دکتر مجيد فاني - مدارس سما واحد نور - مدرسه سما نور - مدرسه عالی مهارتی - مدرسه هوشمند سما

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1570    ديروز: 1877    اين ماه: 53995    تاکنون : 2781594