از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور:

کارشناس دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نور سفیر برتر سلامت شد

کد خبر: 770 تاریخ انتشار: 1400/1/17 نویسنده: محمدرضا اکبری
کارشناس امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به عنوان برترین سفیر سلامت شهرستان نور انتخاب، معرفی و تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، الهام صفاری کارشناس دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد واحد نور از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور به‌عنوان برترین سفیر سلامت میان ادارات شهرستان نور برای همکاری در کنترل و پیشگیری بیماری کووید - ۱۹ معرفی و با اهدای لوح سپاس از وی قدردانی شد.

مجید فانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با تأکید بر اینکه در کنترل و پیشگیری از ویروس کرونا در این واحد دانشگاهی گام‌های مؤثری برداشته شد، اظهار کرد: این واحد دانشگاهی با برگزاری کلاس‌های متعدد و آموزش‌های لازم برای دانشگاهیان، گام مهمی برای ارتقای سلامت جامعه و بهبود سبک زندگی و پیشگیری از بیماری‌ها برداشته است.

برچسب‌ها : بهداشت و درمان - دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور - سفير سلامت - کرونا - ليلا صفاري - ويروس کرونا

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1520    ديروز: 1877    اين ماه: 53945    تاکنون : 2781544