در آستانه پيش از آغاز سال نو:

برگزاری نشست صميمانه كاركنان و اعضاي هيات رئيسه با رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

کد خبر: 543 تاریخ انتشار: 1397/12/26 نویسنده: نبی خلیلی
نشست صميمانه كاركنان و اعضاي هيات رئيسه با رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، برای خاطره انگیزترشدن این روزها، نشست صميمانه كاركنان و اعضاي هيات رئيسه با رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور پيش از آغاز سال نو در سالن كنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در اين جلسه دكتر محمد احمدي ضمن خیرمقدم به همه همكاران و استادان از زحمات و تلاش های آنان در پيشبرد اهداف علمي و فرهنگي مجموعه‌ي دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور درطول یک سال قدرداني و تشکر و پيشاپيش فرا رسيدن سال نو را به همکاران تبريك گفت و براي آنان سالي توأم با موفقيت و تندرستي آرزو کرد.

رئيس واحد نور در اين نشست با بيان اينکه بايد در همه کارها برنامه ريزي مناسب داشته باشيم، گفت: بايد سعي کنيم با دلسوزي، همدلي، اعتقاد راسخ و اميد به خدا، در فضايي صميمي فعاليت کنيم و در همه امور تکريم ارباب رجوع، صداقت، امانتداري و عشق به کار در سرلوحه کارهايمان قرار گيرد.

برچسب‌ها : اعضای هیات رئیسه واحد - پایان سال 97 - نشست صمیمی

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 234    ديروز: 778    اين ماه: 26068    تاکنون : 1556034