در واحد نور صورت گرفت:

برگزاري مراسم جشن پاياني سال ۹۷ دبستان غير دولتي دخترانه هوشمند سما نور

کد خبر: 540 تاریخ انتشار: 1397/12/26 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم جشن پاياني سال ۹۷ دبستان غير دولتي دخترانه هوشمند سما نور در سالن همایش این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال تحصیلی، برای خاطره انگیزترشدن این روزها، مراسم جشن پاياني سال ۹۷ دبستان غير دولتي دخترانه هوشمند سما واحد نور در فضاي صميمي با حضور دكتر محمد احمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، معلمان‏، دانش آموزان و اولیای آنان در سالن آمفي تئاتر واحد نور برگزار شد.

در این مراسم دكتر محمد احمدي ضمن خیرمقدم به کلیه مهمانان از زحمات و تلاش های مربیان در پيشبرد اهداف علمي و فرهنگي مجموعه‌ي سما درطول یک سال تحصیلی قدرداني و در خصوص مدرسه دخترانه هوشمند سما شهر نور مطالبي بيان كرد و گفت: وظيفه معلمان حضور به موقع،‌‌ و تأثير گذار در مدرسه و پرورش انسان هاي، متعهد و متخصص است، معلمان بايد در دل دانش آموزان و در فضاي ذهن آنها يك حضور معنوي و هدايتگر و آرامش بخش داشته باشند.

در ادامه، جشن با برنامه دانش آموزان در قالب قسمت های شاد ادامه یافت، سپس اجرای میان‌پرده‌ی طنز، حركات نمایشی، سرود، برگزاري مسابقه از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

برچسب‌ها : اهداف علمی و فرهنگی - جشن پایان سال - سما واحد نور

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 83    ديروز: 1248    اين ماه: 26877    تاکنون : 1495168