در اجلاسیه کمیته ملی استاندارد :

نام دانشگاه آزاد اسلامی نور در استاندارد ملی ثبت شد

کد خبر: 538 تاریخ انتشار: 1397/12/15 نویسنده: نبی خلیلی
نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در اجلاسیه کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده‌های کشاورزی در استاندارد ملی ثبت شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، هزار و ششصد و نود و هشتمین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده‌های کشاورزی با دبیری محمد احمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و دکتری بهداشت مواد غذایی بر اساس تحقیقات سازمان جهانی استاندارد ایزو در تهران برگزار و ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در استاندارد ملی تصویب شد.

دبیر کمیسیون فنی کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده‌های کشاورزی اظهار کرد: مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است كه در ایران طبق قانون می‌تواند استاندارد رسمی فرآورده‏‌ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با كسب موافقت شورای عالی استاندارد اجباری اعلام کند.

وی بیان کرد: در این کار علمی که نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در استاندارد ملی ثبت شد، سید‌رضا حجازیان دکتری صنایع غذایی از اداره کل استاندارد استان مازندران و مهدی شریفی‌سلطانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس و کارشناسان شرکت فرآورده‌های گوشتی کاله و بریان گوشت و سایر پژوهشگران همکاری داشته‌اند.

برچسب‌ها : اجلاسيه استاندارد - استاندارد ايزو - گوشت و فرآورده هاي گوشتي

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 112    ديروز: 1248    اين ماه: 26906    تاکنون : 1495197