با غلبه بر حریفان صورت گرفت:

قهرمانی لطفی در مسابقات انتخابی تیم ملی ووشوی جوانان

کد خبر: 534 تاریخ انتشار: 1397/11/29 نویسنده: نبی خلیلی
دانش‌آموز هنرستان سمای نور با برتری مقابل حریفان خود علاوه بر قهرمانی در رقابت‌های ووشوی جوانان کشور، جواز حضور در تیم ملی را به دست آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، امیرعباس لطفی دانش‌آموز هنرستان سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در مسابقات قهرمانی ووشوی جوانان کشور که در نجف‌آباد اصفهان برگزار شد در وزن ۷۰ کیلوگرم با غلبه بر حریفان به‌ مقام نایب‌قهرمانی دست یافت و جواز راهیابی به تیم ملی ووشوی جوانان برای اعزام به مسابقات آسیایی را کسب کرد.

این مسابقات که از ۲۳ بهمن با حضور ۲۸۷ سانداکار و ۱۵۸ تالوکار جوان و نوجوان از ۳۵ تیم در سالن موهبت نجف‌آباد آغاز شده تا فردا ادامه خواهد داشت.

برچسب‌ها : اميرعباس لطفي - رزمي کاران - سما نور

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 148    ديروز: 1248    اين ماه: 26942    تاکنون : 1495233