همايش بزرگ:

حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در راهپیمایی 22 بهمن

کد خبر: 533 تاریخ انتشار: 1397/11/22 نویسنده: نبی خلیلی
سرپرست، معاونين، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، در راهپیمایی روز پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کردند و با امام و رهبری پیمانی دوباره بستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از نور، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور ضمن قدردانی از حضور پرشور مردم شهرستان نور در راهپیمایی 22 بهمن امسال و با بيان اينکه عزت و استقلال و اعتماد به نفس و انسجام ملي مهم ترين دستاورد چهل ساله انقلاب اسلامي است، گفت: توسعه و پيشرفت هاي مختلف در زمينه هاي علمي، پژوهشي، فرهنگي و غيره در کشور از آثار و برکات چهل ساله انقلاب اسلامي ايران است که همه ما بايد قدران نظام باشيم.

محمد احمدي يکي از دستاوردهاي پيروزي انقلاب اسلامي را تقويت روحيه خودباوري و اتحاد و همدلي در سطوح مختلف دانست و افزود: شرکت در 22 بهمن نماد يکدلي و يگرنگي ملت ايران بر اصول انقلاب و ارزش هاي اسلامي است.

وي بيان کرد: براي دفاع از امنيت و استقلال و پايبندي به نظام جمهوري اسلامي و همچنين حضور غرور آفرین و گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن امري ضروری است.

سرپرست، معاونين، استادان، کارکنان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور، در راهپيمايي روز پيروزي انقلاب اسلامي شرکت کردند و با امام و رهبري پيماني دوباره بستند.

برچسب‌ها : 22 بهمن عزم و اقتدار نظام - امنيت و استقلال - پيماني دوباره با امام و رهبري

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 222    ديروز: 778    اين ماه: 26056    تاکنون : 1556022