به مناسبت اربعین حسینی(ع):

کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به کربلا اعزام می‌شوند

کد خبر: 497 تاریخ انتشار: 1397/7/28 نویسنده: نبی خلیلی
جمعی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی به کربلا اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، محمد احمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بيان اينکهاربعین فرصت مناسبی است که می‌توان از طریق آن، پیام انقلاب اسلامی را به گوش همه شیعیان و مسلمانان جهان رساند، گفت: اربعين يادآور يک حرکت عظيم است که باید آن را درک و باور کرد.

وي افزود: اربعین حسینی یکی از مهم‌ترین مناسبت‌های مذهبی شیعیان است که در احیای یاد عاشورا و گسترش نهضت امام حسین(ع) نقش اساسی دارد.

احمدی با اشاره به اينکه یکی از زیبایی‌های پیاده‌روی اربعین٬ گردهمایی باشکوه دوستداران امام حسین(ع) از سراسر دنیا است، خاطرنشان کرد: در اربعین حسینی، به‌خوبی می‌توان نمایش عظیمی از برادری بین مسلمانان مشاهده کرد.

به گزارش آنا، کاروان زیارتی کارکنان واحد نور یکشنبه ۲۹ مهر جاری برای شرکت در بزرگترین همایش جهان اسلام در اربعین حسینی اعزام می‌شوند.

برچسب‌ها : احياي ياد عاشورا - پياده روي اربعين - مناسبت مذهبي شيعيان

آمار بازدید       امروز: 269    ديروز: 1006    اين ماه: 21329    تاکنون : 1302187