به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر:

كارگاه آموزشي جلوه هاي دينداري و زندگي مدرن در واحد نور برگزار شد

کد خبر: 411 تاریخ انتشار: 1396/11/21 نویسنده: نبی خلیلی
به مناسبت دهه مبار فجر، كارگاه آموزشي جلوه هاي دينداري و زندگي مدرن با حضور حجت الاسلام و المسلمين حاج آقا احمدي امام جمعه محترم شهرستان نور، دكتر صدرالدين متولي رئيس واحد نور، استادان و كاركنان در سالن كنفرانس اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، حجت الاسلام و المسلمين احمدي با توجه به زندگی معنادار گفت: «زندگی معنادار دارای سه ویژگی و مشخصه آرامش، شادی و امید است که این عوامل باعث می‌شود زندگی انسان معنا پیدا کند. زندگی معنادار یعنی زندگی‌ای که دارای غایت باشد.»

وي با بيان اينکه رسول گرامي اسلام فرمودند که خير دنيا و آخرت در سه مورد (راضي به قضا و قدر الهي، صبر در مقابل بلايا و آزمايش الهي و دعا است گفت: «انسان در مسير زندگي خود هميشه بايد جذب و دفع را مد نظر داشته باشد.»

امام جمعه شهرستان نور بيان کرد: «انسان در زندگی اگر به خداوند توکل کند و به خدا ایمان داشته باشد هیچ چیز نمی‌تواند مانعی در زندگی معنادار وی ایجاد کند.»

وي گفت: «يكي از جلوه هاي زیباي دينداري اين است كه ما در مسير اهل بيت حركت كنيم. و همچنين ارتباط با قرآن و ارتباط با اهل بيت عصمت و طهارت است. و كساني كه با قرآن و اهل بيت عصمت و طهارت ارتباط داشته باشند و انس حقيقي پيدا كنند هرگز گمراه نمي شوند.»

حجت الاسلام و المسلمين احمدي در کارگاه آموزشی جلوه‌های دینداری و زندگی مدرن که به منظور بهره‌مندی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در این دانشگاه برگزار شد، درباره ویژگی‌های کار مدرن، ویژگی‌های زندگی معنادار، غایت و هدف از زندگی و نقش، توجه و باور به خداوند و جایگاه دین و ارزش‌های دینی در زندگی مدرن امروزی مطالبی را مطرح کرد.

برچسب‌ها : امام جمعه شهرستان نور - حجت الاسلام و المسلمين احمدي - کارگاه آموزش دينداري و زندگي مدرن

آمار بازدید       امروز: 777    ديروز: 736    اين ماه: 23913    تاکنون : 1222499