حضور شهداي گمنام:

شمارش معکوس میهمانی لاله‌ها در مرکز محمودآباد

کد خبر: 407 تاریخ انتشار: 1396/11/17 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه هماهنگی تشکیل ستاد تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز محمودآباد با حضور دکتر صدرالدين متولي، رئيس واحد نور، دکتر محمد احمدي رئيس مرکز محمودآباد و ديگر مسئولان در سالن کنفرانس واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، با پیگیری‌های بعمل آمده از سوی این واحد دانشگاهی و مرکز محمودآباد و با موافقت کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، دو شهید گمنام در اسفندماه در مرکز محمودآباد دفن خواهند شد و فضای دانشگاه با حضور شهدا عطرآگین خواهد شد.

دکتر صدرالدين متولي ضمن تشکر از حضور اعضاء در جلسه در سخنانی با اشاره به تدفین پیکرهای پاک دو تن از شهدای گمنام در محمودآباد اظهارداشت: «امروز تکلیف و مسئولیت خطیری بر عهده شهرستان است که از این شهدا به نحو شایسته ای میزبانی کنيم.»

وی شهدا را مظهر ایثار و خانواده معززشان را نماد صبر و استقامت دانست و بیان کرد: «امروز اقتدار و امنیت نظام جمهوری اسلامی مرهون خون همین شهدایی است که از جان خود برای دفاع از کیان انقلاب اسلامی گذشتند.»

رئیس واحد نور در این جلسه عنوان کرد: «رسالت اصلی دانشگاه تعلیم و تربیت و تعمیق ارزش های اسلامی است.»

دکتر صدرالدین متولی افزود: «این دو شهید گمنام نقش استاد تمام وقت را در دانشگاه دارند و به ما کمک خواهند کرد تا ما برای تداوم اسلام، تعمیق بخشی ارزش های اسلامی و روحیه جوانان کشور کار کنیم.»

رئیس واحد نور با بیان اینکه این شهدا ایثار و فداکاری را برای همه ما عملیاتی کردند، گفت: «اگر اسلام بخواهد تداوم پیدا کند یکی از فاکتورهای اصلی اش روحیه شهادت و ایثار است.»

برچسب‌ها : شهداي گمنام - مرکز محمودآباد - ميهماني لاله ها

آمار بازدید       امروز: 271    ديروز: 1006    اين ماه: 21331    تاکنون : 1302189