به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر:

نمایشگاه تصویری با موضوع "دهه فجر و انقلاب اسلامی" در واحد نور برگزار شد

کد خبر: 405 تاریخ انتشار: 1396/11/16 نویسنده: نبی خلیلی
به مناسبت دهه مبارک فجر، نمایشگاه تصویری با موضوع "دهه فجر و انقلاب اسلامی" در سالن نمایشگاه مسجد پیامبر اعظم(ص) واحد نور با حضور دکتر متولی و دانشگاهیان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدين متولي در اين نمايشگاه با توجه به اهمیت و جایگاه دهه فجر انقلاب اسلامی ایران، بیان کرد: «امروز عزت و اقتدار اسلامی مرهون رشادت های همه مردم کشور است که در مقابل رژیم طاغوت ایستادگی کردند.»

رئيس واحد نور گفت: «امروز ایران اسلامی به اوج عزت و اقتدار دست پیدا کرده و همه ما وظیفه داریم در هر جایگاهی که هستیم از این انقلاب و نظام دفاع کنیم.»

وي گفت: «بی‌شک یکی از وظایف اصلی مسئولان دانشگاه باید تبیین مفاهیم انقلاب اسلامی به دانشجوها باشد که این مهم از اهداف و رسالت اصلی دانشگاه در مباحث فرهنگی است.»

اين نمايشگاه تا 21 بهمن ماه در محل نمايشگاه مسجد پيامبر اعظم(ص) واحد نور داير است.

برچسب‌ها : تبيين مفاهيم انقلاب - نمايشگاه "دهه فجر و انقلاب اسلامی" - نمايشگاه تصويري

آمار بازدید       امروز: 230    ديروز: 530    اين ماه: 2875    تاکنون : 1022015